Nattas politilogg

Uvanlig travelt til å være en tirsdag for politiet. Her er nattas logg:

2330 BERUSET PERSON I VEGBANEN, SPISSØY, BØMLO.
Melding om at åpenbart beruset mann i 40-50 årene gikk i vegbanen på Spissøy – med fare for å bli påkjørt. Patrulje til stedet og fikk kontakt med mannen som skulle reise med buss like etterpå – OK.

2330 MISTENKELIG MANN I HAGE, KYRPINGVEGEN, 5532 HAUGESUND
Melding fra huseier om at han hadde snakket til en mann i 50 årene som lusket i hagen hans – mannen stakk da fra stedet på sykkel i retning høyblokkene. Patrulje til stedet, men fant ikke mannen.

0005 PÅKJØRT RÅDYR, VORMEDALSVEGEN, 5542 KARMSUND.
Melding om at rådyr er funnet dødt i vegbanen ved Moksheim – sannsynligvis påkjørt. Vegtrafikksentralen varslet og fjerner rådyret som ble lagt i vegkanten.

0050 ORDENSFORSTYRRELSE OG NARKOTIKA, 5415 STORD.
Mann i slutten av 20 årene innsatt i drukkenskapsarrest etter ordensforstyrrelse og besittelse av litt Cannabis – anmeldes.

0155 ORDENSFORSTYRRELSE – 4262 AVALDSNES, KARMØY.
Melding om at en gjeng gutter hadde tatt flagene til RIMI Avaldsnes og veivet etter biler med flaggene. Patrulje til stedet – fant flaggene, men ikke guttene.

0200 TRAFIKKKONTROLL, E-134, TOSKARTJØRN, 5534 HAUGESUND.
Patrulje meldte at de den siste timen hadde kontrollert 67 biler med førere – 2 av dem hadde fått muntlige advarsler for feil ved lys – en fikk forenklet forelegg p.g.a. kjøring med kun ett tåkelys.

0435 INNBRUDDSALARM, ENEBOLIG, KVITABERGVEGEN, 5542 KARMSUND.
Vekterselskap melder at de står ved enebolig der innbruddsalarm er utløst – ser åpent vindu, men ingen personer – holdt vakt til politipatrulje ankom kl 0450. Mulig innbrudd – eier varslet, var bortreist, men vil undersøke i løpet av dagen om noe er stjålet.