Nattas politilogg

Litt av hvert for politiet i natt.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

ORDENSFORSTYRRELSE OG BRUK AV NARKOTIKA, HAUGESUND
Klokken 0027, mann i tyve-årene innbrakt til arrest, funnet sovende på utested i Haugesund sentrum. Vekket, utagerende og truende i sin oppførsel mot politiet. Positivt påvirket av narkotika.

Anmeldes for bruk av narkotika, ordensforstyrrelse med mer

BESITTELSE AV NARKOTIKA, PRIVAT ADRESSE, HAUGESUND
Klokken 0038, tre menn i 20 og 30-årene pågrepet på privat adresse i Haugesund. Funn av narkotika på adressen. Alle tre innsatt i varetekt i påvente avhør fredag.

GROVT TYVERI VED INNBRUDD, HARALDSHALLEN, HAUGESUND
Klokken 0218, utløst alarm i Haraldshallen, politiet til stedet og finner oppbrutt dør inn til hallen, videre ble det avdekket at gjerningsmannen/mennene har tatt seg inn i solarium og brutt myntapparat der.

BERUSET PERSON I TILHENGER, ÅKRAHAMN, KARMØY
Klokken 0259, melding om beruset mann som ligger og sover i en tilhenger i Åkrahamn.

LEGEMSKRENKELSE, INDRE KAI, HAUGESUND
Klokken 0312, melding om mann som har blitt slått inne på et utested på Indre kai, Haugesund. Mulig anmeldelse fra fornærmede fredag. Det er ikke meldt om alvorlig skade.

INNBRUDD I BIL, STEMHAUGSTUBBEN, HAUGESUND
Klokken 0324, bileier våket av utløst bilalarm, ut og kunne konstantere at noen hadde kastet en stor stein gjennom et av bilens vinduer.

Hundepatrulje til adressen for søk etter gjerningsmann med negativt resultat.

ORDENSFORSTYRRELSE, INDRE KAI, HAUGESUND
Klokken 0330, melding fra dørvakter på Indre kai om at de hadde tatt kontroll på en mann (22). Ufin med dørvakter og sparket til en taxi slik at denne fikk skade. Anmeldes for ordensforstyrrelse. Ikke innbrakt til arrest.