Realtivt rolig for politiet

Politiet har hatt det som for de må være en rolig natt. her er loggen:

0030 SLAGSMÅL, STANGALANDSTØLEN, 4275 KOPERVIK.
Flere meldinger til politi og helsevesen førte til utrykning med ambulanse og politi til området ved speiderhuset, der det ble meldt om at flere ungdommer hadde slått og sparket en annen ungdom i ansiktet. På stedet var det mange berusede ungdommer i slutten av tenårene – uklart hvem som hadde gjort hva, men en av ungdommene ble kjørt til legevakt for å sy, blodig og hoven i ansiktet – politiet oppretter sak.

0205 SKREMMENDE OPPFØRSEL,HALVARDSTUNET,HAUGESUND.
Mann i midten av 50 årene ble overrasket og forskrekket da en ukjent mann i 35-40 års alderen kom inn i huset hans – opplyste at han leitet etter konen – åpnet 2 dører til soverom, og gikk deretter fra stedet. Melder bor alene på adressen, og ville låse inngangsdøren sin etter hendelsen.

0235 ORDENSFORSTYRRELSE, HAUGESUND SENTRUM.
Mann i midten av 30 årene satt i drukkenskapsarrest etter at han i beruset tilstand hadde tatt kvelertak på en gjest, samt en vakt på et av utestedene på Indre Kai. Mannen var åpenbart beruset av alkohol og bli anmeldt for ordensforstyrrerlse.
0345 ORDENSFORSTYRRELSE, LEIRVIK SENTRUM, STORD.
Mann i slutten av 30 årene kjørt til drukkenskapsarresten i Haugesund, åpenbart beruset av alkohol, nektet å betale drosje, truet politipatrulje da de forsøkte å kjøre ham hjem – anmeldt.