Våknet av innbrudd

En mann i Årvikvegen i nærheten av Kårstø-anlegget våknet av at noen prøvde å ta seg inn i huset hans. Han så en ung mann løpe fra stedet. Her er nattas logg:

0235 INNBRUDD PRIVATBOLIG, ÅRVIKVEGEN
Mann i begynnelsen av 60 årene, våknet av at et vindu til gang i privatboligen hans ble brutt opp – melder så en ung mann løpe fra stedet – trodde de var to. Patrulje leitet i området, uten å finne noen mistenkte. Forholdet blir anmeldt.

0145 KJØRING I PÅVIRKET TILSTAND – RISØY – HAUGESUND.
Mann, 22 år, stanset av politipatrulje på Risøy, var fører av personbil – hadde ikke gyldig norsk førerkort – fremstod som påvirket av annet enn alkohol – anmeldt og utvidet blodprøve tatt.

0220 ULOVLIG MOPEDKJØRING, 5590 ETNE.
Lokal politipatrulje meldte at de hadde stanset 2 mopedførere som først prøvde å stikke fra politiets kontroll. Den ene var 14 år og kjørte på en moped med registreringsnummer. Den andre var 15 år, og mopeden hadde ikke registreringsnummer – begge blir anmeldt for ikke å ha stanset for politiets kontroll – ingen av dem har lov å kjøre moped, og den ene for kjøring uten registreringsnummer – begge ungdommene kjørt hjem av patruljen.