Nokre av dei lokale tilsette som har komme til siste året: Frå venstre er Gjermund Waage, Øystein Nilsen, Svein Tore Jensen, Stian Hoen, Sissel Bådsvik og Claudio Saavedra. Bak står Jan Wiggo Øfelt, Ole Helvik og Ellen Kvinnesland. Det er også ein del polske arbeidarar på prosjektet, gjennom søsterselskapet til Kaefer, «Global Work».
Nokre av dei lokale tilsette som har komme til siste året: Frå venstre er Gjermund Waage, Øystein Nilsen, Svein Tore Jensen, Stian Hoen, Sissel Bådsvik og Claudio Saavedra. Bak står Jan Wiggo Øfelt, Ole Helvik og Ellen Kvinnesland. Det er også ein del polske arbeidarar på prosjektet, gjennom søsterselskapet til Kaefer, «Global Work».

I hundre etter hundre

I flotte, nyoppussa lokale, ønskjer ungdomslaget på Førland velkommen til ekte cowboyfest – med bacon og bønner, okseriding og countrymusikk.

Av Mona Terjesen
Førre gong dei arrangerte cowboyfest – for to år sidan, kolliderte dei med sauesankinga. Det har dei syte for å unngå i år. Ungdomslaget håpar på hundre besøkande fredag 18. oktober.
– Då hadde me blitt veldig fornøgde. Me gler oss veldig, rodeooksen kjem denne gongen også, i «kiosken» serverer me ekte cowboymat og på spelaren kjem det til å gå varmt i countrymusikk, fortel styreleiar Kari Askheim og nestleiar Åshild Vestbø Strøm.

Les heile saka i papirutgåva