Telenor hadde store problemer i kveld.
Telenor hadde store problemer i kveld.

Telenor er oppe og går

Feilen i mobilnettet som oppstod 19:20 onsdag kveld ble rettet 21:35. Feilen oppstod etter en oppgradering av Telenors nett, og rammet 2G og 3G trafikk i hele landet.

Verken nødnumre eller fastnettet ble rammet av feilen.
– Vi beklager på det sterkeste de ulempene som feilsituasjonen har medført for våre kunder. Dette er en feilsituasjon som ikke skal skje, vi skal nå gå gjennom våre rutiner for å sikre at lignende feilsituasjon ikke skjer igjen, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

4G-trafikk eller trafikk til andre operatører ble ikke rammet av feilen.

Telenors kriseledelse var samlet på Fornebu under feilsituasjonen og operasjonsledelsen jobbet fortløpende for å feilsøke og analysere feilsituasjonen. Feilen ble raskt rettet når feilårsaken ble identifisert.

Dette skriver Telenor i ein pressemelding etter problemene i kveld.