Bjørnar Aastvedt (t.v.) scoret det første målet i Grinde. Så ble det fryktelig mye Skjold og Vegard Steinsland. Det endte 9-1. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Bjørnar Aastvedt (t.v.) scoret det første målet i Grinde. Så ble det fryktelig mye Skjold og Vegard Steinsland. Det endte 9-1. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Målrik åpning av vintercupen

Skjold vant 9-1 over Etne og Falkeid tapte 2-4 for Skjoldar/Vats 94. Det ble en kald, men målrik start på årets Macron Vintercup.

I Grinde var det aldri tvil om hvem som var det beste laget. Bjørnar Aastvedt scoret på straffen Etne starten kampen med, men i løpet av 12 minutt hadde hjemmelaget snudd til 4-1. Raske bein, smarte valg og måljegere på rekke og rad.
– Det var en fantastisk start på kampen. Vi var mye bedre og fikk spillet til å gli akkurat slik vi ville. Det var herlig, smilte Vegard Steinsland som til slutt kunne oppsummere med tre scoringer og krampe.
Tempoforskjell
Trener Bjørn Arne Steinsland var minst like fornøyd.
– 1. omgang var strålende og vi spilte de av banen. Det var tempoforskjell og vi kom til mange sjanser. Etter hvert blir det litt dårligere tempo og det jevner seg ut. Men vi står på og scorer mål også etter pausen, sier Skjold-treneren.
For Skjold scoret: Hilberg Nemeth, Rune Lindanger, Mats Steinsland (2), Vegard Steinsland (3), Vebjørn Rullestad og Halvor Hansen. Stillingen ved pause var 6-1.
God start
På Troppene tok Falkeid i mot Skjoldar/Vats 94. Espen Sørenes tok seg av straffen før kampen startet og Emil Gismarvik økte til 2-0 etter drøye kvarteret. Men så kom 4. divisjonslaget fra Vindafjord sterkt tilbake og snudde kampen og vant 4-2.
– Vi begynner bra og er godt med i kampen lenge. Dessverre får de et par lette mål mot slutten av førsteomgang, sier lagleder Tor Jostein Kallekodt.
En liten kurositet på Troppene i kveld var at far og sønn Susort, Svein Arild og Sander, spilte for Falkeid.

Mer om begge kampen i papiravisen neste torsdag. Da møtes også Falkeid og Skjold.