Travel natt

Politiet har hatt en svært travel natt.

Kl. 2230​Utlendingsloven – Haugesund
Mann innbrakt fra Haugesund, uklar identitet. Innsatt i varetekt for ytterligere undersøkelser av identitet.

Kl. 2338​Beruset person – Karmøy
Melding om overstadig beruset dame(37) på Karmøy. Politiet til stedet, vurderer damen til å være i stand til å ta vare på seg selv. Tar taxi hjem.​

Kl. 0008​Bortvisning – Haugesund
Melding om uønsket gjest på utested i Haugesund. Politiet til stedet. Mann(42) bortvist fra Haugesund sentrum til søndag morgen. Var full og lite samarbeidsvillig.

Kl. 0025​Drikking på offentlig sted – Haugesund
Mann(41) anmeldt for drikking på offentlig sted i Haugesund. Kan vente seg en hilsen fra politiet i posten.

Kl. 0027​Ordensforstyrrelser offentlig sted – Haugesund
Mann(31) uønsket på utested i Haugesund. Politiet til stedet. Person lite samarbeidsvillig, bortvist fra sentrum. Vil ikke oppgi bopel, er beruset. Innsatt i drukkenskapsarrest. Forholdet anmeldt.

Kl. 0029​Høy musikk – Stord
Melding om høy musikk på Stord. Politiet på stedet, festen/musikken dempet. Ansvarlig gitt en advarsel, ingen anmeldelse.

Kl. 0030​Bålbrenning – Stord.
Melding om bålbrenning på Stord. Politi og brannvesen til stedet. Mistenkte hadde tent opp bål. Bålbrenning avsluttet. Kraftig formant, ingen anmeldelse.

Kl. 0036​Utgir seg for å være politi – Tysvær/Haugesund
Melding om 2 personer som har kommet inn på en fest i Tysvær og utgir seg for å være politi. Iført politilignende klær, og kjent for lignende forhold tidligere. Begge har forlatt stedet i bil. Kl. 0102 ble bilen stanset i Haugesund. Funn av politi-lignende effekter på bopel, tatt i beslag. Forholdet anmeldt. «Leke-politiet» var en dame(26) og en mann(27).

Kl. 0048​Høy musikk – Haugesund
Melding om høy musikk fra leilighet i Haugesund. Politiet har vært på stedet, rolig nå. Ingen anmeldelse.

Kl. 0112​​Trafikkuhell? – Haugesund
Melding om mulig trafikkuhell i Haugesund. Politi og ambulanse til stedet. Viser seg å være en svært beruset mann som har gått på en parkert bil. Intet trafikkuhell. Ambulanse tar med seg personen for sjekk av alkoholinntak.

Kl. 0126​​Ordensforstyrrelse offentlig sted – Haugesund
Mann(31) innbrakt fra utested i Haugesund. Anmeldt for ordensforstyrrelse. Er beruset. Innsatt i arrest og anmeldt.

Kl. 0149​​Knust rute – Skudeneshavn
Melding om knust rute i dør i Skudeneshavn. Skjedd i forbindelse med en fest. Uklare omstendigheter på stedet. Mulig anmeldelse i ettertid.

Kl. 0157​​Legemsbeskadigelse – Haugesund
Person er blitt banket opp av flere andre personer. Muligens slått med jernstang. Skadet, tas med til sykehus av ambulanse. Lite opplysninger i saken. Vitner avhørt på stedet. Uklart hendelsesforløp og bakgrunn for saken. Kan være alvorlig skadet. Etterforskes videre av politiet. Pasient behandles videre på Haugesund sykehus.

Kl. 0242​Ordensforstyrrelse – Skudeneshavn
Mann lager bråk i Skudeneshavn. Er hissig, og setter seg opp mot politiet. Anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Kl. 0256​Bortvisning/innbringelse – Haugesund
Mann(18) bortvist fra utested på Indre Kai. Kom tilbake etter 10 minutter, kjørt til politihuset og innsatt i arrest. Anmeldt for å ha unnlatt å etterkomme pålegg.

Kl. 0329​Ordensforstyrrelse – Stord
Melding om slagsmål på Stord. Politiet til stedet, rolig ved deres ankomst. Har vært noe knuffing. En person kjøres til legevakt. Ingen anmeldelse.​​