Politiet kommer med oppfordring til folk på Haugalandet  Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Politiet har dessverre fått inn en ny melding om innbrudd i Tysvær.Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Tatt for fyllekjøring to ganger

En mann i 20-årene ble i natt stoppet i Førre mistenkt for fyllekjøring. Han fikk beslaglagt førerkortet og dimmitert. Fire timer senere ble han stoppet på nytt, minst like påvirket. Denne gangen bar det rett i varetekt. Her er nattas politilogg.

0031 Trafikkulykke, Spannavegen, Haugesund.
Politiet varslet av AMK om at en mann i 40 årene er bragt til sykehuset av en bilist som hadde kjørt på han. Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt i Spannavegen.
Fotgjengeren hadde skader i en fot og fikk behandling på akuttmottaket på sykehuset.
Bilfører var en 19 år gammel mann. Politiet opprettet sak. Førerkort beslaglagt.

0047 Legemsfornærmelse, Haugesund.
Kvinne i 40 årene anmeldt for legemsfornærmelse etter å ha tatt kvelertak og slått en annen kvinne inne på toalettet på et utested i Haugesund sentrum.
Innsatt i drukkenskapsarrest.

0107 Kjøring uten gyldig førerkort, Haugesund
Politipatrulje stanset en bil i Haugesund sentrum.
Fører var en 16 år gammel gutt. Anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
Bileier var passasjer. 18 år. Blir anmeldt for å ha overlatt motorvogn til person som ikke fyller vilkårene for å føre motorvogn.

0117 Kjøring i beruset tilstand, Tysvær
Mann i 20 årene pågrepet for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i område Førre i Tysvær. Nødvendige prøver tatt. Førerkort beslaglagt. Sak opprettet. Fører dimittert.

Kl. 0531 ble samme fører tatt kjørende bil igjen. Langt fra edru. Nektet for å ha vært i kontakt med politiet tidligere. Pågrepet. Nye prøver tatt. Ny anmeldelse for kjøring i påvirket tilstand og anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort. Satt i varetekt.

0151 Bortvisning, Haugesund sentrum.
30 år gammel mann bortvist fra Haugesund sentrum. Etterkom pålegget. Ingen sak.

0227 Brannalarm på spisested, Haugesund
Politipatrulje like i nærheten da brannalarmen ved et spisested i Haugesund sentrum ble utløst. Fikk raskt konstatert at det ikke var brann, men bare en godt stekt pizza. Ingen skader.

0245 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum
Mann i 20 årene anmeldt for ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum. Var utenbys fra og bodde på hotell i Haugesund. Gitt pålegg om å forlate sentrum. Ville gå på rommet sitt og legge seg.

0322 Ordensforstyrrelse, Haugesund sentrum
Mann i 30 årene anmeldt for ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum. Hadde slått en annen i fjeset med flat hånd. Ingen anmeldelse fra fornærmede. Bortvist fra sentrum.

0331 Nektet å etterkomme pålegg fra politiet, Haugesund
Mann i 40 årene nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate Haugesund sentrum etter å ha vært i klammeri med en annen person. Han ville heller ikke oppgi personalia til politiet. Anmeldt for begge deler. Satt i arrest hvor han får sove ut rusen og ta stilling til forelegg når han blir edru.