Johan Eriksen Kringeland kjører i svart og oransje når han er i aksjon. 
Foto: Rune Eikeland/RM foto
Johan Eriksen Kringeland kjører i svart og oransje når han er i aksjon, saman med Kringelandtellus.

Vant på Forus, nummer tre i Bergen

Gin’n Tanic og kusk Johan Kringeland Eriksen vant tirsdagens 4. avdeling under V65-spillet på Forus Travbane. Grindebuen var også blant de tre beste med Kringelandtellus i 2. avdeling i det som ble en god dag på travbanen. I kveld blei han nummer tre med Boen Odin under V5-spillet fra Bergen travpark.

– Ja, begge hestene var gode og det ble en bra kveld. Sesongen til nå har vært sånn sånn på det gjevne. Har ikke kjørt så mange løp siden jeg har gått på skole. Nå er jeg ferdig og håper at det neste halvåret skal gå enda bedre, sierKringeland Eriksen.

– Hvordan har skoleåret gått for den nye travtreneren?

– Har ikke fått svar på eksamen enda, så litt tidelig å begynne å skryte. Men når eg får positivt svar kan eg, hvis jeg vil, bli profftrener. det betyr å ha hester i trening mot betaling. Det er ikke helt bestemt hva jeg gjør videre enda.

De to gode plasseringane kjørte inn 20.000 kroner til eierne.

Bergen

I kveld skal han kuske Geir Arne Eriksen sin kaldblodstraver Boen Odin i V5B på Bergen Travpark. Det kan bli en ny opptur for den talentfulle kusken med familiens nye travhåp.

– På forhånd ser det ut som et fint løp og en god vinnermulighet, men det er en urutinert hest, så man kan ikke stole helt på han enda, sier en nøktern og realistisk Johan Kringeland Eriksen.

Hesten har en 4. og 5. plass fra tidligere starter i Bergen.

V5B avd. 4 starter 20.55 og førstepremien er småpene 10.000 kroner

Kringeland Eriksen og Boen Odin ble nummer tre.
.