– Vi er enormt stolte av våre første års læringer Clive Valdez og Paul Steinar Dalaker. De har gjort en utrolig flott jobb - Takk også til lagleder Tore Stalsberg, sier ledelsen ved Scandic Maritim. Foto: Scandic Maritim
– Vi er enormt stolte av våre første års læringer Clive Valdez og Paul Steinar Dalaker. De har gjort en utrolig flott jobb - Takk også til lagleder Tore Stalsberg, sier ledelsen ved Scandic Maritim. Foto: Scandic Maritim

Dalaker til topps igjen

Vi er enormt stolte av våre første års læringer Clive Valdez og Paul Steinar Dalaker. De har gjort en utrolig flott jobb. Takk også til lagleder Tore Stalsberg, skriver Scandic Maritim på sine Facebook-sider.

For andre år på rad vant hotellets lærlinger Scandic Lærlingcupen.
1. plass: Scandic Maritim.
2. plass: Scandic Nidelven.
3. plass: Scandic Neptun Hotel.