Inger Lise Hope kommer til Hervik neste onsdag.
Inger Lise Hope kommer til Hervik neste onsdag.

Flyktningene på konsert

Neste onsdag inviterer Hervik ungdoms- og idrettslag til julekonsert i Rygjatun, med sanger Inger Lise Hope. I salen har de holdt av 45 plasser, som er forbeholdt flyktningene på mottaket i Aksdal.

Av Karina Søvik
– Ingen kan hjelpe alle, men alle kan gjøre noe for å hjelpe. Julehøytida kan være vanskelig, spesielt for asylsøkerne på mottaket, så derfor ønsker vi å bidra til en god og positiv opplevelse i denne tida, sier Turid Askeland, leder i laget.

Takker
Det engasjerte lokallaget har ordnet med buss og sjåfør som skal frakte omlag 45 asylsøkere fram og tilbake til julekonserten på Rygjatun i Hervik. I tillegg byr de på pepperkaker og gløgg til de oppmøtte.
– Vi håper alle får en hyggelig opplevelse sammen med oss på konserten. Vi ønsker å takke Tide Buss som var utelukkende positive til å bistå med skyss til flyktningene, og en stor takk til våre sponsorer som er med å gi oss økonomisk trygghet til å gjøre slike initiativ. Vi gleder oss, sier Askeland.