Johan Kringeland Eriksen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Johan Kringeland Eriksen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vant med to favoritter

Det er på ny jubel i stallen til Geir Arne Kringeland i Grinde. Kringelandtraven og Johan Kringeland Eriksen gikk helt til topp i V65 2. avd. på Forus for kort tid siden. Kvelden ble rundet av med nye seier i det siste V5-løpet for Kringeland Eriksen.

Dette var Kringelandtraven og Johan Kringeland Eriksen tredje strake seier på travbanen etter jul. I kveld ble det en ny overbevisende seier langt foran Sindy Løper og Svein Ove Wassberg.
– Det be en fantastisk kveld både for familien og spesielt Johan som vant to løp. Det at han nå klarer presset med å være favoritt og vinne er sterkt. Dette var den tredje strake seieren til Kringelandtraven og det er ingen tvil om at vi har en meget spennende hest her, sier trener Geir Arne Eriksen.
– Veldig moro å få kjøre så fine hester. Første gang jeg vinner to løp på en dag, så dette var kjekt. Det ble litt dramatisk i det siste løpet da en hest galopperte foran meg. Heldigvis gikk det bra og jeg vant med B.B. Terje T, sier Johan Kringeland Eriksen.

Tett program
Nå venter minst fem løp på Sørlandet til helgen for Johan.
– Det er bra at han får kjøre mange løp nå. Han er blitt 22 år og det er viktig at han får all den erfaring som det går ann å få tak i. Jeg og Johan har trent i sammen siden han var en liten guttunge. At han nå har suksess er stort for meg. Det er større at han vinner, enn at hestene mine gjør det, sier pappa Eriksen.

V65 2. avd. topp 3:
Kringelandtraven, Johan Kringeland Eriksen
Sindy Løper, Svein Ove Wassberg
Åse Elden, Tom Erga

I V65 avd. 4 er hesten F.P. Asset og Johan Kringeland Eriksen strøket fra spillet.
i V5-spillet avdeling 5 ble det seier til B.B. Terje T. og Johan Kringeland Eriksen.

De to seierne innbrakte tilsammen 28.000 kroner til eierne.