Hvem scorer først. Anders Nyvoll eller petter Lønning. Stega 2 mot Stegaberg 1 på kunstgresset fredag kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Hvem scorer først? Anders Nyvoll eller petter Lønning. Stega 2 mot Stegaberg 1 på kunstgresset fredag kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Slaget om Stegaberg

Fredag kveld møtes Stegaberg og Stega 2 til treningskamp på Frakkagjerd. Det er ingen premie i å gjette hvem som har størst press på seg.

Stegaberg skal i år spille i 4. divisjon. Nye trenere og en del sentrale spillere i avgang har gjort at det er mange spørsmålstegn rundt troppen til Dag Frode Tønnesen og Christoffer Kydland. I sin første treningskamp gikk det galt mot Djerv 1919 2 (2-4), som skal spille i 7. divisjon. Nå tester de ut mannskapet mot klubbkollega Stega 2.
https://tysver-bygdeblad.no/2016/01/29/veteranene-skara/

Stegaberg har denne troppen tilgjengelig:
Dag Frode Tønnesen, Espen Førland, Espen Tørresdal, Gabriel Noreiga, Glenn Fjellet, Jan Reidar Tjøsvoll, Kjetil Bjørkheim, Kristian Storesund, Morten Mæland, Petter Lønning, Terje Kristiansen, Tor Andre Eskevik og Vegard Bøe.
I tillegg så blir det mest sannsynlig med fire prøvespillerer hvis klubben deres gir tillatelse, seier trener Tønnesen

Stega 2 har denne troppen tilgjengelig før fredagens kamp:
Nicholas Charalmbous, Lars Einar Kolstø, Hans Christian Slogvik, Svein Are Pedersen, Øystein Jansen, Harald Andre Berge, Shane Kevin Hagland, Håkon Peters, Martin Husa, Torbjørn Steinsland, Anders Nyvoll, Daniel Fjellstad, Håkon Skogland, Ørjan Tørresdal, Morten Meland, Remi Hansen