Berge Ohm scoret 2-0 målet mot Trott, da Skjold vant hele 4-0. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Berge Ohm scoret 2-0 målet mot Trott, da Skjold vant hele 4-0. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Imponerende effektive Skjold-gutter

Skjold har fire strake i Macron Vintercup. En av grunnene er at de scorer når sjansene byr seg. Det gjorde ikke Trott, som nok føler at 0-4 var i meste laget.

Ali Amir, Berge Ohm og Alexander Gundersen. Viktige måljegere for årets Skjold-lag. Det fjerde målet var ironisk nok et selvmål. For der Skjold lykkes, bommet og bommet gjestene fra Stord.
– Beste laget vi har spilt mot i år og det var en sjanserik og god kamp fra begge lagene. Men vi var effektive og kunne mot slutten tillate oss å prøve ut både nye systemer og ny taktikk. Så for oss var dette helt perfekt, smilte trener Håkon André Waage i sola i Grinde.

Solid
Skjold sto fram som et svært solid lag mot Trott. Mange ivrige spillere og høyt tempo på ballen. Viktige moment for å få fram et slagkraftig serielag.
– Vi er nødt til å kjempe i hver eneste kamp om vi vil spille i serien. I dag synes jeg at vi spilte veldig bra hele kampen. Vi gjorde mange bytter, men likevel klarte vi å holde fart i ballen, og å spille vårt eget spill. Jeg hadde et par sjanser jeg ikke traff på, men til slutt så satt den i krysset, gliste Aleksander Gundersen.

Sløsing
Trott var et godt lag, men falt mye for eget grep. Slurv i begge ender av banen ble deres bane. De hadde mange og store sjanser, uten å få mål. De var for passive da Skjold satte fart og et par av Skjold-målene kom etter svakt press. Likevel klart det beste laget Skjold har møtt i år. Trott har tre seiere og kommer dermed bak Skjold på tabellen, noe som er gunstik for de gulkledde. Seieren i dag betyr sannsynligvis Rubbestadneset i kvartfinalen.
Banens beste? Tja, Daniel Aarås er en god kandidat til den tittelen.

BILDER FRA KAMPEN: https://tysver-bygdeblad.no/2016/02/13/sol-og-skjold-seier/

Mer om kampen i papiravisen på torsdag

Macron Vintercup

Skjold 4 (2)
Trott 0 (0)
Macron Vintercup
Grinde kunstgress
1-0 Ali Amir (18)
2-0 Berge Ohm (40)
3-0 Selvmål (54)
4-0 Aleksander Gundersen (83)
Dommer: Stian Eikesdal, Karmsund
Tilskuere: 50