Magne Aarsteinsen sesongstarter under årets Tour Ta Malta
Magne Aarsteinsen avventer å reise til Belgia for å sykle ritt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Prøvde seg i brudd

Magne Aarsteinsen gikk i brudd på den 3. etappen av Tour ta Malta. Det holdt helt til det var en runde igjen.

– Dagens plan var å prege rittet, støtet fra på første runde. Fikk en liten luke, Thomas Strand kontret alle angrep fra feltet slik at luken min bare ble større. På det meste hadde jeg en ledelse på 1min og 20sek. Dessverre ble det samlet igjen ut på siste runde, da var jeg innstillt på å kjøre opptrekk for Thomas, men han mistet kjedet og måtte stoppe opp. Klorte meg fast til en 11. plass etter en lang dag alene i brudd. Arrangørene la også til en ekstra runde som gjorde det litt surt, sier Magne Aarsteinsen.
Rittet avsluttes i morgen.