Det ble nye tap på både Skjold og Stegaberg i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Vedavåg snudde alt på to minutter

Skjold og Stegaberg åpnet bra, men gikk på to tap på Karmøy. Kopervik vant 4-1 og Skjold, mens Vedavåg snudde 0-1 til 3-1 mot Stegaberg.

Berge Ohm Sendte Skjold i ledelsen mot Kopervik. Men to mål av Hieu Van Le og toppscorer Kjetil Vatland Olsen sørget for en solid KIL-seier.
Vi har fått følgende tekstmedling fra keeper Håkon Bådsvik (på dialekt): – Me starta veldig bra og fekk et mål, som va viktig for oss og ga oss god motivasjon, Kopervik hadde ikkje så mye sjangser men når de fekk en god sjanse så scorte de, de hadde ein veldig god spiss og midtbanespiller som scora, selvom me låg onna 4-1 så jobba med heilt fram te slutt. Det e vanskelig å slå Kopervik på himabane, men me i Skjold gir aldri opp så me legge kampen bak oss og knuse te på tirsdag.

Snuoperasjon
Også Stegaberg kom godt i gang i Vedavågen. Petter Lønning sendte gjestene i ledelsen etter ni minutter. Men i det 84. og 86. minutt scoret hjemmelaget ved Audun Olsen og David Rasmussen. På overtid fastsatte Pascal Safari resultatet til 3-1.
– Det var mye Vedavåg i 2. omgang etter at vi startet kampen bra. Mot slutten klarte vi ikke å stå i mot presset, sier lagleder Tor Harald Håland i Stegaberg.
Også lagets midtbanekriger Tor André Eskevik har sendt oss en melding (på dialekt): – Sluttresultatet va jo ikkje allverdens, men me hadde ein god periode i 1. omgang, som eg syns me ska ta me oss videre. I 2. omgang tok Vea mer og mer over, og mot slutten så rakna det heilt…