I dag øver Egil Olsen og MUNOR på Tysværtunet kulturhus,
Frå venstre: Marina Johansson, Bernhard Gismervik, Kevin Steinman,  Tobias Tellman, Egil Olsen, Ketil Lunde , Arild Halvorsen.
 Foto: Øystein Simonsen
I dag øver Egil Olsen og MUNOR på Tysværtunet kulturhus,

Olsen og MUNOR klar til fest

Artisten Egil Olsen vil på Tysværtunet for første gang arrangere låtene sine sammen med strykere og blåsere frå MUNOR. Det blir presentert under Midtsommerfesten på lørdag

Egil Olsen er en singer/songwriter utenom det vanlige og er omtalt som en av de beste liveartistene i Norge. Med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare humor og komiske timing på scenen. Han har turnert i både USA, Kina, Japan og Norge, og har spilt på alt fra bittesmå kafeer, til Rockefeller i Oslo – fra de minste hagefestene, til hovedscenen på Øyafestivalen. Han har varmet opp for bl a Maria Mena, Big Bang, Margarets og turnert mye sammen med Marit Larsen.

I fjor slapp han albumet ‘ooo what happened’ til strålende omtale. “Hinsides vakre låter” skrev Dagbladet og ga den terningkast fem, mens musikkekspert Audun Vinger i Dagens Næringsliv omtalte Egil Olsen som «en av landets aller beste låtskrivere.»

Han illustrerer også sine egne platecover, har hatt kunstutstillinger og hadde nylig egen daglig tegneseriestripe i Dagbladet. Han lager også sine egne musikkvideoer og har jobbet med filmmusikk både her hjemme og i Japan. Han har også nylig bidratt med musikk til det nye store norskproduserte dataspillet «Drømmefall’, hvor han i tilleg dukker opp i selve spillet, som en animert syngende dataspillkarakter. Han har til og med fått sin egen hyllestplate der norske artister som Thom Hell, Side Brok, Robert Post og Sondre Lerche tolker sangene hans.

Midtsommarfest 2016

Konsert
Egil Olsen og MUNOR
19.00: Tysværtunet, Storsalen, Blackbox: Egil Olsen og MUNOR. Kr.200.