Arve Kambe har tru på at pengane kjem til å skape aktivitet på Haugalandet. Foto: Karina Søvik
Arve Kambe gir seg på Stortinget etter denne perioden. Foto: Karina Søvik

Gir seg på Stortinget

I dag har jeg hatt møte med nominasjonskomiteen i Rogaland Høyre. Der har jeg gitt beskjed om at jeg ikke ønsker gjenvalg for en ny periode på Stortinget. det skriver Arve Kambe på sin Facbook-side.

Kambe som har frontet at han også er Tysvær sin mann på Stortinget har i en lang melding forklart hvorfor han har takket nei til en ny nominasjon.
– Jeg er i dag 41 år og har allerede fått æren og gleden av å representere Haugesund-regionen, Rogaland og Høyre på Stortinget i to perioder. Jeg har siden jul tenkt mye om jeg ønsker å binde meg for ytterligere fire år. Det er fortsatt litt over et helt år igjen av min periode som stortingsrepresentant. Det året skal jeg bruke svært godt på vegne av de som har stemt Høyre og på meg. Jeg skal være med på laget som sikrer at Erna fortsetter som statsminister med et borgerlig flertall på Stortinget i 2017.
Les hele innlegget her: https://www.facebook.com/arve.kambe/posts/10153625365851222