I dag besøkte Hege Liadal  denne gjengen på introprogram i Tysvær. 
– Jeg fikk verdifulle tilbakemeldinger på hvordan det oppleves å starte livet på nytt i Norge, sier Liadal.  Foto: privat
I dag besøkte Hege Liadal denne gjengen på introprogram i Tysvær.

Verdifulle tilbakemeldinger

Stortingsrepresentant Hege Liadal (AP) delte i dag sine erfaringer som folkevalgt med dem som er på introduksjonsprogram i Tysvær.

– Jeg er opptatt av å fortelle om hvordan livet er som kvinne på Stortinget. At jeg kommer uten privatsjåfør og sikkerhetsvakter, og lever mest mulig som før jeg begynte å jobbe i parlamentet, sier Liadal.
Det er stor forskjell på hvordan nasjonalpolitikere jobber i Norge, sammenlignet med dem internasjonalt, poengterer den lokale stortingspolitikeren.
– Jeg liker å si at jeg aldri er lengre borte enn et tastetrykk, nikker Liadal.

Det er verdifullt å treffe dem som har startet nye liv i Norge. Kanskje særlig i disse tider…
-Jeg er opptatt av at vi får til god integrering, og får tilbakemeldinger på hvordan lovverket fungerer, avslutter Hege Liadal, som etter Tysvær-besøket slo følge med deler av gjengen på tur i Djupadalen.