Ny travel natt

Politiets operasjonssentral i Sør-Vest p.d. – Haugesund, har denne natten fått flere henvendelser om høy musikk og fest som vi ikke har hatt kapasitet til å rykke ut på.

Politilogg for Sør-Vest politidistrikt – Haugesund OPS

2200 – 2300 Fartskontroll i Hystadvegen på Stord.
UP hadde i dette tidsrom fartskontroll i Hystadvegen. 2 forenklet forelegg, høyeste hastighet 70 km/t i 50 sonen.

2325 – Melding om en overstadig beruset person ved Haugesund stadion.
Patruljen melder at det er en mann i 50 års alderen som er så beruset at han ikke klarte å gjøre opp for seg etter en taxitur. Må overnatte i drukkenskapsarrest.

0005 – Melding om en aggressiv gjest på et utested på Karmøy.
Politiet rykket ut og det viste seg å være en mann i 20 års alderen som hadde satt seg opp mot dørvaktene. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse samt kroppskrenkelse mot den ene dørvakten. Avhør er tatt og mistenkte ble bortvist frem til søndag morgen.

0040 – Melding om full fest på et Grendahus på Stord.
Politiet har vært på stedet og det viste seg å være en bursdagsfest som hadde gått over styr. Ryktet om festen hadde spredt seg på sosiale medier slik at det møtte 3 ganger flere folk enn inviterte. Festen ble avsluttet.

0050 – Slagsmål på utested i Haugesund sentrum.
En politipatrulje var allerede på stedet og det var en mannlig gjest som hadde slått til en annen mannlig gjest i ansiktet. Politiet kjørte fornærmede i 30 års alderen til legevakten for å behandle et kutt i ansiktet. Mistenkte, også en mann i 30 års alderen, er avhørt og bortvist fra Haugesund sentrum frem til søndag morgen. Sak opprettet.

0055 – Bil nektet å stanse for trafikkontroll på Bømlo.
En politipatrulje forsøkte å stanse en bil som kjørt for fort i en 60 sone. I det patruljen satte på blålys, akselererte bilen fra politiet. Det ble en bilforfølgelse i ca 2 km før den aktuelle bilen valgte å stanse. Fører, en mann begynnelsen av 20 årene blir anmeldt for ikke å ha stoppet for trafikkontroll. Fører fikk førerkortet beslaglagt.

0056 – Melding om innbrudd i en bolig i Haugesund sentrum.
Politiet rykket ut og det viste seg at en gjerningsmann hadde knust en stor rute inn til en leilighet. Et par som bodde i leiligheten var svært oppskaket etter hendelsen og hadde sett gjerningsmannen sette seg inn i en bil som kjørte avgårde. Den aktuelle bilen påtruffet like etter i Haugesund sentrum og gjerningsmannen pågrepet like ved. Gjerningsmannen, en mann i 20 årene ble innsatt i varetekt og anmeldt for skadeverk samt ordensforstyrrelse.

0100 – Full fest i bolig på Karmøy.
Var en fest med opptil 40 gjester, flere av de under 18 år. Patruljen avsluttet festen og ansvarlig for festen fikk pålegg om å holde ro frem til søndag morgen.

0135 – Mann falt i sjøen ved Indre kai i Haugesund.
En politipatrulje var vitne til en mann som falt i sjøen ved Indre kai i Haugesund. Brannvesenet med dykker samt ambulanse rykket ut til stedet, men mannen ble tatt opp før deres ankomst. Mannen i 20 års alderen ble fraktet kald og våt til legevakten for undersøkelse. Han var åpenbart beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Ble av den grunn innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

0250 – Kvinne stjal drikkevarer fra utested i Haugesund sentrum.
En kvinne i 20 års alderen ble tatt på «fersken» i det hun stjal 2 cider fra baren. Kvinnen ble bortvist fra Haugesund sentrum frem til søndag morgen og saken blir anmeldt i ettertid.

0255 – Slagsmål på nattklubb i Haugesund sentrum.
2 menn i 20 års alderen pågrepet etter å ha utøvd vold mot 2 dørvakter med slag og spark. 3 andre menn blir anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Haugesund sentrum frem til søndag morgen. Ingen av dørvaktene ble fysisk skadet. De 2 siktede blir avhørt søndag formiddag.

0300 – Mann bortvist fra Sauda sentrum.
En mann i 20 års alderen ble bortvist fra Sauda sentrum frem til søndag morgen. Han var beruset og stilte seg foran politibilen som var ute på patrulje.

0335 – Melding om kranglete kjærestepar på Stord.
Politiet rykket ut og fikk roet ned begge parter. Begge ble kjørt hjem av politiet til felles bopel. Ingen anmeldelse.

0345 – Melding om tyveri av sykkel i østre bydel – Haugesund
Politiet rykket ut og søkte etter gjerningsmannen uten funn. Fornærmede våknet av at en mann stjal sykkelen utenfor hans bopel. Fornærmede løpte etter tyven og klarte å ta tilbake sykkelen. Gjerningsmannen tok beina fatt og løpte videre.

0300 – 0430; En rekke tilløp til slagsmål og bortvisninger i Haugesund sentrum.
I tidsrommet fra kl 0300 til 0430 var politipatruljene i Haugesund sentrum vitner til flere tilløp til slagsmål. I den forbindelse ble 3 personer bortvist fra sentrum frem til søndag formiddag.

0515 – Melding om røykutvikling i bolig i Haugesund.
Nødetatene rykket ut til røykutvikling i bolig i søre bydel. Årsak til røykutviklingen var pågående matlaging som beboere hadde sovnet fra. Leiligheten ble luftet ut. 2 personer kjørt til legevakten for sjekk. Politipatruljen oppretter sak.

Politiets operasjonssentral i Sør-Vest p.d. – Haugesund, har denne natten fått flere henvendelser om høy musikk og fest som vi ikke har hatt kapasitet til å rykke ut på.