Puljene trekkes på klubbhuset til Skjold. Henriette Goksøyr og Lasse Staurland hadde den viktige jobben. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Puljene trekkes på klubbhuset til Skjold. Henriette Goksøyr og Lasse Staurland hadde den viktige jobben. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Åkra 1 var Åkra 2

Etter at alle puljene var trukket og lagene hadde begynt å avtale kamptidspunkt, fant en ut at Åkra-laget som hadde meldt seg på viste seg å være Åkra 2.

Det får betydning for pulje 1 hvor Skjold er et av lagene.
– Vi har nå sendt melding til alle lag og sagt hva som har skjedd. Alle untatt en klubb har sagt at vi kjører på med det oppsettet som er. Vi beklager selvsagt at vi ikke hadde registrert at det var lag 2 og ikke 1-erlaget som var påmeldt. En av grunnene til at vi ikke trekker på nytt er at mange har brukt tid på å få på plass kampdatoer og kamptidspunkt, sier sportslig leder i Skjold Lasse Staurland.

dermed blir puljene stående, med en endring på tallet bak Åkra.
Pulje 1
Åkra 2
Skjold
Haugar 1
Nord
Rubbestadneset

Pulje 2
Avaldsnes
Vard 2
Stegaberg
Hemmingstad
Haugar 3

Pulje 3
Trott
Djerv 1919
Skudesnes
Kolnes

Juniorne skal spille i en pulje. Kampoppsett kommer senere på Skjold sine hjemmesider.

– Jeg registrerer at det blir mange kjekke kamper i årets Macron Vintercup, som starter siste uka i januar og har finale i Grinde 18. mars, sier sportslig leder i Skjold Lasse Staurland.
Tysvær Bygdeblad var med på kveldens trekning som ble styrt av daglig leder Henriette Goksøyr.
– Viktig at noen er vitne slik at det ikke oppfattes som om noen blir favorisert. Jeg er mest glad for at så mange meldte seg til slutt. Nå gleder vi oss til kampene, sier hun.