Assistenttrener Øystein Odland instruerer i pausen. Bak Stian Helgeland, og i front Johan Markus Håland.

Mye bra, tross tap

Falkeid tapte i kveld 1-3 for Etne i en treningskamp. Likevel var det mye positivt å ta med seg videre.

Asbjørn Bakken har sendt oss følgende referat:
Falkeid – Etne 1-3 (1-0)
Dommer: Tom Inge Håland – god.
43 Min: 1-0 Falkeid, Sander Susort. Får ballen på 16 meter etter innlegg fra Espen Knutsen. Sander legger ballen fint til rette og fyrer den helt nede i stolperota.
En jevn, kamp i førsteomgangen. Ikkje det helt fine spillet, men god trøkk fra begge lag.
63 Min: 1-1 Etne, det glipper i Falkeid Forsvaret og Etnespilleren setter den til siden, alene mot Øystein i Falkeid målet.
68 Min: 1-2 Etne. Falkeid mister ballen på midten, Etnespiller setter fart og alene setter han den under keeper. Litt ufortjent etter spill og sjanser.
70 Min 1-3 Etne. Litt ut av ingenting, men et kjempeskudd går inn i nærmeste vinkel. Flott mål av Etnespilleren.
78 Min Straffe Falkeid. Keeper redder skuddet fra Stian Helgeland.
1-3 i kveld. Godt gjennomført. Mye bra å ta med seg.
Alle 16 spillere som var disponibel fikk rikelig med spilletid.