Johannes Havn fra Stegaberg IL på vei ut på 5-kilometeren. Han ble til slutt nummer to bak  Håkon Kolstø (rett bak) som vant. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Johannes Havn fra Stegaberg IL på vei ut på 5-kilometeren. Han ble til slutt nummer to bak Håkon Kolstø (rett bak) som vant. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Topp 3 resultatlister Tysværtrimmen

Her er resultater fra Tysværtrimmen.

Her er resultatene.

Vinnere av 12,5 km løpet

Herreklasse:
1. 1) plass Håkon Rossehaug fra Sveio, med tiden 46,20, som også er ny løyperekkord.

2. 2) plass Glenn Solvang fra Kopervik IL, med tiden 47,42

3. 3) plass Bjørn Erik Flem fra Hjelmeland IL, med tiden 49,17

Dameklasse:
1. 1) plass Vivian Kyte fra Stegaberg IL, med tiden 53,53. Kyte var også vinner av dameklassen i fjor, da med tiden 58,14

2. 2) plass Camilla Tjelle Waage fra Førresfjorden, med tiden 57,50

3. 3) plass Mona Tyssøy fra Rossabø Runners, med tiden 1,00,20.

I dette løpet var det også lagt inn en bakkespurt på 250 meter som i herreklassen ble vunnet av Olav Havn fra Stegaberg IL, og Vivian Kyte fra Stegaberg Il i dameklassen.

3. 3) plass Mathilde Stensen fra Håvik, med tiden 25,24

Nytt i år var Oskar Amdal sprinten på 1,4 km for barn i alderen 6-11 år. Totalt 28 stilte til start i dette løpet.
Barneløp 400 m for de aller minste trakk til seg 46 barn i år.

5-km løpet har en liten økning i antall deltakere i år med 45 mot 40 i fjor. Både 12,5 km løpet og barneløpet for de minste har nedgang sammenlignet med fjoråret, med henholdsvis 52 og 46 deltakere, mot 65 og rundt 100 i fjor. Total 171 deltakere stilte til start i årets 4 løp.