Nedstrand møter Vedavåg 2 i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Nedstrand vant 4-1 i sesongåpningen. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Viktig kamp for NIL

Det har ikke gått helt Nedstrand sin vei i årets 6. divisjon. I kveld kan de rette opp mye av inntrykket.

I 6. divisjon blir det scoret cirka fire mål i snitt per kamp. Dessverre for Nedstrand har mange av disse havnet i feil mål. I kveld kommer Vedavåg 2 på besøk og de to lagene ligger omtrent likt et godt stykke nede på tabellen. «Normalt sett» skal bare ett lag ned fra 6. divisjon, og den jobben tar Ferkingstad seg av i år. Men av erfaring vet vi at det skjer mye, også tabellteknisk ved slutten av sesongen, så nestsisteplassen er ikke å anbefale.

NIL – Vedavåg 2 kl.19.00
Troppen:
Roy Marius Helgeland, Espen Hundsnes, Rikard Aksland, Eivind Espevik, Svein Tore Kleiberg, Morten Pedersen, Tore Espevik, Mikal Aarekol Aksland, Sven Inge Dalva Lie, Thomas Mæland, Jonas Helle, Kåre Østebøvik Eide, Tord Topnes, Benjamin Fitjar,Tom Asheim.