Politilogg natt til søndag

Haugaland og Sunnhordland politidistrikts politilogg fra natt til søndag denne helgen.

Kl 2358 Valevåg – melding om skudd
Like før midnatt fikk politiet melding om at det var hørt skudd i boligområde i Valevåg. Patrulje fra Stord rykket ut. Etter litt søking i området ble det funnet en fest hvor noen hadde observert fyrverkeri like før midnatt. Festdeltagerne benektet at de hadde noe med fyrverkeriet å gjøre.

KL 0002 Ølen – Hissig gjest
Vakter ved et arrangement i Ølen hadde problemer med en hissig gjest. Politiet til stedet. Mann i 30 årene sendt hjem.

KL 0035 Stord – Full mann i 80 sonen
Melding om berust mann ved Ådland. Går på veien i 80 sonen. Politiet til stedet. Fant mannen og kjørte han hjem.

Kl 0124 Stord – Ordensforstyrrelse mm
Melding om fra et utested i Sagvåg om krakilsk mann. Hadde truet vakter på stedet og kjørt moped med promille. Nødvendige prøver tatt. Innsatt i dr.arrest.

KL 0131 Karmøy – trafikkuhell/ promillekjøring
Melding om bil som har kjørt i grøfta på Sundsvegen. To menn i bilen som ikke er skadet men begge er beruset (27 og 31 år)Usikkert rundt hvem av dem som har kjørt. Begge tatt prøver av og innsatt i varetekt.

Kl 0159 Haugesund – Sex på off.sted
Melding om et par som har sex på et bilpanser midt i sentrum. Politiet fant et par som klinte. Ble bedt om å gå et sted innendørs. Ingen flere tlf. om dette.

Kl 0226 Bømlo – Ordensforstyrrelse
Melding om flere som sloss ved et spisested på Bremnes. Politipatrulje ble sendt til stedet. En ansatt på spisestedet har blitt skadet i nesen da han forsøkte å skille to kamphaner. Vanskelig å få klarhet i hvem som hadde gjort hva. Ingen sak opprettet så langt.

Kl 0323 Haugesund – Ordensforstyrrelse
Melding om bråk ved et spisested i Haugesund sentrum. To menn i 30 årene tatt av politiet. En innsatt dr.arrest. Den andre fremstilt for lege og overtatt av helsevesenet. Sak opprettet.

Kl 0413 Karmøy – Ordensforstyrrelse
Melding om bråk ved en privat adresse i Åkrehamn. En mann hadde vært truende og voldelig mot en annen gjest. Mistenkte hadde forlatt stedet da politiet ankom. Sak opprettet.

Kl 0512 Haugesund – Trafikk/ Skadeverk
Melding om at en bil hadde kjørt rundt og laget spor på gressplen foran gml Meieriet. Politiet til stedet. Fant sjåføren som hadde kjørt på plenen. Anmeldt for brudd på vegtrafikkloven.

Høy musikk:
Flere meldinger om høy musikk i distriktet. Politiet har ikke hatt kapasitet til å dra på alle disse adressene.