Henriette Goksøyr og Skjold IL inviterer til HAFO-cup. Det betyr håndball og fotball i herlig miks. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henriette Goksøyr gir seg i Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Henriette og Skjold inviterer til Vintercup

– Det nærmer seg påmelding til Macron Vintercup. 2018-versjonen vil være for senior menn i 3., 4. og 5. divisjon, forteller Henriette Goksøyr i Skjold.

Om en uke åpner påmeldingen for den populære Vintercupen som Skjold arrangerer for lag i 3., 4. og 5. divisjon i Nord-Rogaland og Sunnhordaland. Kampene spilles fra siste helgen i januar til finale 7. april.
– Premiene vil være bedre enn noen gang. Vinnerlaget får gavekort hos vår sponsor til en verdi av 15.000 kroner. Nummer to får 5.000. I tillegg har vi i år flere kåringer, sier Goksøyr.

Det skal kåres:
– Finalens beste spiller
– Turneringens beste keeper
– Turneringens toppscorer
– Turneringens beste unge spiller
I tillegg skal det i hver kamp deles ut en FAIR PLAY pris. Premien er to billetter til en valgfri FK Haugesund-kamp i serien i 2018. Premien skal gå til den spiller som gjennom kampen har vist gode holdninger.
Sist, men slett ikke minst, vil vi trekke en TRENERPREMIE blant de lag som er påmeldt innen 20. desember. Premien går til lagets trener, og består av:
– Observasjon av FK Haugesunds trening i forberedelse til kamp (samme uke som kamp)
– Observasjon av FK Haugesunds kampforberedelse på kampdag (analyse av motstander, taktikkmøte)
– Være flue på veggen i garderoben før kamp
– Delta i Macrons losje. Her får en ta med seg en til, og får servert mat og deltar i quiz.

I Tysvær er det to lag som innfrir kravet om å få være med. Det er selvsagt arrangørklubben Skjold og Stegaberg.