Sysco Arena bytter navn til Steinsvik Arena. Offesiell markering blir under Tysværdagen på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sysco Arena bytter navn til Steinsvik Arena. Offesiell markering blir under Tysværdagen på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Lørdag skifter storhallen navn

Først var det Tysvær Arena. Så var det Sysco Arena. Lørdag blir det ultralokalt når naboen Steinsvik Group kjøper hallnavnet og døper den til Steinsvik Arena. – Vi ønsker å markere oss som en lokalbedrift, og har som mål sammen med eierne, å skape aktivitere i storhallen, sier Bjørnar Apeland i Steinsvik Group.

Under Tysværdagen skal varaordfører Ola Apeland sammen med Steinsvik sin nye direktør Martha Kold Bakkevig, Ole Bugge-Jensen fra Stegaberg og Johan Rokstad fra Haugaland håndballklubb ta den offesielle markeringen av navnebytte.
– Vi har allerede diskutert muligheter for å skape enda mer aktivitet i storhallen og har mange planer vi skal diskutere med klubben og halledelsen, seier Apeland.
– Hvordan dukket denne muligheten opp?
– Vi ble kontaktet av kommunen og tente umiddelbart på ideen. Etter et par møter var dette noe vi ville være med på. Som sagt betyr Steinsvik mye for nærområdet og nærområdet betyr mye for oss. Så å være med å sponse hallen gjennom et navnkjøp, ser vi på som vinn-vinn, sier Bjørnar Apeland.