Denne gjengen møttes i Skudeneshavn: Framme f. venstre:
Lillian Rushfeldt, bLEST, Marit Lothe, bLEST, Kristin Berg Haakonsen, SILK
Bak f. venstre:  Trond Leirvik Onarheim, Falturiltu, Odd Henning Johannessen, SILK, John Rullestad, SILK og Ingvar Frøyland, bLEST
Denne gjengen møttes i Skudeneshavn: Framme f. venstre:

Første steg mot litteraturfestivalene

Litteraturfestivalane Falturiltu på Stord, SILK i Skudeneshavn og bLEST i Tysvær samarbeidar for femte året på rad.

I går torsdag møttest festivalane hos SILK i Skudeneshavn for å drøfta forfattarnamn og andre idear for vidare samarbeid. Festivaldatoane for 2018 er SILK 31.okt.-3.nov, Falturiltu 3.-9.nov. og bLEST 7.-11-nov. Ettersom festivalane ligg så nær kvarandre i tid, kan forfattarar få fleire oppdrag i vår region og dermed er det lettare å få kjente forfattarar på besøk. Samarbeidet dreier seg også om felles annonsering for å profilera distriktet som unikt med tre store litteraturfestivlar i sørvest. Alle festivalane set stor pris på dette kultursamarbeidet, og ein møtest 2-3 gonger i året.