Espen Tørresdal og Stegaberg starter opp med vintercup i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Espen Tørresdal har sendt Stegaberg i ledelsen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Trott 2 vant 6-2

Stegaberg tok ledelsen over Trott 2. Espen Tørresdal sto for scoringen. Trott slo knallhardt tilbake og vant 6-2. Det betyr at Stegaberg er ute av vintercupen. Vi har følgt dagens tre kamper.

Trott 2 – Stegaberg 6-2 (5-1)
Vintercup
Prestegårdskogen
PS! Trott 2 vil ha real kamp om seieren og takket nei til straffe før kampstart pga av divisjonsforskjell
PAUSE
2. omgang i gang og det er Trott 2 som styrer det meste.
Ole Johannes Stople fikk seg smell i skuldra i en duell og gir seg. Neppe noe alvorlig.
5-2 Sigbjørn Tysvær (84) Klabb og babb som ender med Stega-scoring. Litt usikkert hvem som var sist på ballen, men tipset går på Tysvær.
Står dette resultatet seg er Stegaberg ute av Vintercupen
6-2 Jone Alfsvåg (89)
SLUTT
Trott 2 og Vard 2 videre fra denne gruppen.

Andre kamper i dag:
Avaldsnes – Haugar 1-3 SLUTT
Fra Haugar-kampen:Ikke Tysvær-scoringer mot AIL. Adrian Tjomsland ut med skade midt i første omgang, og John Fredrik Jakobsen kom innpå i 2. omgang. Han har slitt litt med hamstringen og har første kampen for året. Rune Lindanger jobber konstant
Torvastad – Etne 5-1 SLUTT Sebjørn Storesund, Alexander Skre, Ørjan Andreassen, Håkon Fosen og Kenneth Midtun er blant målscorerne.

Nord – Skjold (utsatt til tirsdag kl. 20)