De tre personene har helt tydelig letet etter noe inne på klubbhuset. Nå må det ryddes. Foto: Aud Irene Eikemo
De tre personene har helt tydelig letet etter noe inne på klubbhuset. Nå må det ryddes. Foto: Aud Irene Eikemo

Raser etter rasering

Daglig leder i Stegaberg IL, Aud Irene Eikemo raser etter at tre personer i natt har gjort omfattende ødeleggelser på garderobedelen av klubbhuset. Politiet har pågrepet tre personer i 20-årene.

Politiet rykket ut med flere patruljer til Frakkagjerd klokken 03.40 natt til tirsdag. Melding gikk på at det pågikk innbrudd i klubbhuset til Stegaberg IL.
På stedet ble to menn og en dame, alle i 20-årene, pågrepet
– Der er så utrolig som de har herja. Låssystemet på døra nede er ødelagt, de har har brekt opp ytterdøren, og på innvendige dører nede i garderobegangen, er låser og lister gjort hærverk på. Detc er også ødelagt postkasse og et «himla rot» etter hærverket. Det er så irriterende at noen ska ha en hobby med å utføra slikt hærverk mot et idrettslag, sier Aud Irene Eikemo, som nå er er og ser over skadene.
De tre personene skal alle ha adresser på Haugalandet.
Det er ikke avklart om det er stjålet noe under innbruddet. Stegaberg har kiosk i underetasjen, men har ikke lager av idrettsutstyret sitt der.

Vaktsjef ved Haugesund politistasjon, Nina Fagerland, forteller til Haugesunds Avis at det ble funnet gods på personene.

Stegaberg har nylig gått over til kodelåser på klubbhuset. denne er revet opp i natt.