I november bllir det arrangert et nytt stort LAN på Haugalandet. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
I november bllir det arrangert et nytt stort LAN på Haugalandet. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Er du klar for Overloaded 2018

Den 16-18. november arrangeres datatreffet Overloaded som er et
frivillig å rusfritt arrangement og er Haugaland dataungdom sitt største arrangement i løpet av året.

Haugaland dataungdom er en interesseorganisasjon for dataungdom på Haugalandet stiftet i 2015. Organisasjonens formål er å fremme interesse for datatreff og digital kultur. Vi er med å arrangere
flere arrangementer i løpet av året, alt fra kurs og foredrag til datatreff og spillkonkurranser, sier Sven Tore Valand-Lie som er sponsorkontakt for Haugaland dataungdom.

Har plass til 240 deltagere
I tillegg har vi også gjestebilletter hele helgen for en liten pris til de som bare vil få med seg konkurransene på scenen og alt det spennende som vil være tilstede i salen. Over helgen får deltagerne muligheten til å møte ungdom med felles interesser samt delta på konkurranser og aktiviteter på arrangementet. Overloaded er et interkommunalt arrangement som trekker til seg folk fra hele distriktet og er et fantastisk tilbud for ungdom på Haugalandet, sier Valand-Lie.

Fortnite
Hovedkonkurransene arrangeres på Fortnite og CS:GO som har en samlet premie pot på 25.000,-. Det vil også arrangeres mange spennende konkurranser i vår Chillzone og på scenen på kveldene som både deltagere
og besøkende kan delta på.

– Over denne helgen har vi over 30 frivillige som er innom å bruke sin fritid for å gjøre dette arrangementet mulig. Mange av de som er med å arrangere treffet har dette som hobby og har et fokus på å øke tilbudet av digitale aktiviteter for ungdom. Til tross for et økende fokus er det fortsatt ukjent for mange hva E-sport og digital kultur innebærer å at det er mye mer enn bare dataspill. Vi ønsker ikke bare å tilby spill, men en opplevelse som gir mye mer. Dette er et av våre fokus ikke bare på dette treffet, men på alle aktiviteter som arrangeres av Haugaland Dataungdom, avslutter Sven Tore Valand-Lie.

LES OGSÅ OM LAN i Tysvær: https://tysver-bygdeblad.no/2018/10/25/klart-det-gar-lan/