Så nær var Aslak Ravndal på å score på Håkon Bådsvik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Så nær var Aslak Ravndal på å score på Håkon Bådsvik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Så nær tap, men også så nær seier

Skjold og Frøyland slet seg gjennom varmen og spilte uavgjort 1-1 i Grinde. Begge lag burde vunnet kampen.

For det ble ingen typisk uavgjort-kamp. Skjold hadde de største og de fleste sjansene, men gjestene hadde et par gigantsjanser som kunne gitt full pott.
Gjestene tok ledelsen på et frispark som sneiet Skjold-muren og lurte keeper Håkon Bådsvik. Petter Haraldseid fikk all tid i verden til å score kampens andre mål.
– Berge Ohm kom med et fint innlegg som keeper først reddet, men returen ble liggende rett foran meg på to meters hold. Enkelt mål, men det var viktig for oss, sier Haraldseid.
Og det har han helt rett i for det ble ikke flere mål.

Surt
Det var tidvis dårlig stemning på banen i Grinde. 25 varmegrader slet tydeligvis på spillerne, men det utartet seg aldi til noe mer enn sutring. Berge Ohn hadde to gigantsjanser, og Håkon Bådsvik hadde flere flotte redninger.
Kort summert, helt OK med 1-1, men begge lag hadde nok helst sett at det ble seier. For Skjold ville nok 1-1 mot Frøyland på forhånd vært noe de hadde takket ja til. Etter 90 minutter, tja.
– 2. omgangen er jeg svært godt fornøyd med. Starten på kampen absolutt ikke. Men vi hevet oss og det var strengt tatt vi som styrte dette mot slutten. Dessverre klarer vi ikke å være tøffe nok i 16-meteren. Men som du sier, vi tar 1-1 mot Frøyland. Det sier trener Bjørn Arne Steinsland.

Mer om kampen og spillerbørs som vanlig på torsdag i avisa.

Kampfakta

Skjold 1 (1)
Frøyland 1 (1)
4. div. avd. 2
Grinde stadion
0-1 Scott Vatne (14)
1-1 Petter Haraldseid (24)
Dommer: Cosmin Dima Ferkingstad
Tislkuere: 100