Denne gjengen har imponert oss stort i Norway Cup. Nå er eventyret over.
Denne gjengen har imponert oss stort i Norway Cup. Nå er eventyret over.

Norway Cup: – For en opplevelse

Falkeid/Bokn tapte kvartfinalen i Norway Cup, men har imponert stort i Oslo. Og for spillere, trenere og publikum har det vært en stor opplevelse.

– Det ble en tøff kamp mot Nordhordland. de var gode, scoret tidlig og var vanskelige å skape sjanser i mot. Men vi sto på helt til slutt og selv om vi er litt skuffet nå, har vi virkelig levert under denne uken. Hadde noen sagt til meg før vi reiste hit at vi skulle spille kvartfinale i A-spillet på fredagen, ja så hadde jeg ristet på hodet av dem. Men nå fikk vi oppleve dette, sier kaptein Isak Bakkevik Håland.

Sterkt
Trener Tom Inge Håland er minst like stolt over prestasjonen til samarbeidslaget.
– Vi har fått spille en kvartfinale i A-spillet i Norway Cup i en klasse der det var 117 lag. Vi har stått fram som et lag, som har klart å følge den taktikken som vi la. Det har resultert i mange gode kamper. Denne kvartfinalen kunne bikket begge veier, men vi gikk noe tomme mot slutten. Dette er maraton, sier trener Håland.
– Hva tenker du om starten på kampen?
– Når de scorer etter tre minutter må vi være flinke til å nullstille oss. det klarte vi og fikk en praktfull scoring rett etter pause. Utover i kampen var begge lag tydelig preget av at det har vært en tøff uke. Men vi sto på, og gav aldri opp, sier treneren.

Siste mann ut
Det å spille på Ekebergsletta på fredagen er det ikke mange gutter i Falkeid som har gjort.
– Nei, vi kommer til å leve litt på dette. Det var stilig på skolen i går kveld. Alle pakket sammen og reiste hjem, unntatt oss i Falkeid og Bokn. Det var stilig at vi er de siste som skulle reise hjem. Vi har hatt en fantastisk tur og dette var kjempekjekt. Høydepunktet var kampen mot Hana som vi vant på straffer. de var så gode at de voksne ikke ville fortelle oss noe på forhånd. Men vi viste at et lag kan matche enkeltspillere, avslutter en fornøyd Isak Bakkevik Håland.

Vi oppdaterte kampen minutt for minutt her: https://tysver-bygdeblad.no/2019/08/02/norway-cup-toff-start-pa-kvartfinalen/