Tuva Herland har scoret for Tysværdamene. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

LIVE: Vidar – Tysværdamene 1-2 slutt

Tysværdamene tok en meget sterk 2-1-seier over godt plasserte Vidar på bortebane.

Vidar – Tysværdamene 1-2 (1-1)
Lassabanen
Dommer: Diego Gerardo Molina Herbas (Bjarg, IL)

1-0 til Vidar ved Tina Skår Eliassen på straffe etter cirka 10 minutter. Straffe etter duell med Oda Erland strengt dømt….
1-1 Tuva Herland etter 27 minutter
Pause
Jentene har jobba seg inn i kampen med gode kontringer mot et Vidar-lag som nok har hatt ballen mest og med flere farlige cornere. Men fortsatt god innsats i 2.omgang er det fullt mulig å få med seg poeng, sier vår mann på kampen Bjarne Vierdal.
Spillertroppen i dag: Oda Erland,Ingrid Stokkan,Mia Thorvaldsen,Malene Vierdal,Tomine Teistedal Haraldseid,Tuva Herland,Vilde Skofteland,Andrea Selene Stenersen,Lena Litlehamar,Ava Skrunes,Stine Askeland,Andrine Ubøe,Malene Dalen Kvinnesland,Elena Simone Stenersen
2. omgang er startet
Vår mann på Lassabanen er Bjarne Vierdal
50 minutter: Samme bilde som i 1. omgang. Vidar har mye ball, Tysværdamene lurer på kontringer.
51 minutter: Bytte Tysværdamene. Bytte Mia Thorvaldsen ut – inn Malene Kvinnesland. Thorvaldsen har slitt med skade og var innbytter sist.
53 minutter: Mer og mer Vidar nå. Vidar presser høyt, Tysværdamene sliter med å etablere spill på deres halvdel…
55 minutter: Tysværdamene er farlig på kontringer. Andrine Ubø klarte nesten å få med seg ballen igjennom.
56 minutter: STOR MULIGHET: Overgang og plutselig er Lena Litlehamar alene med keeper….som redder skuddet
60 minutter MÅÅÅÅLLL: 1-2 Lena Litlehamar God periode fra jentene, står høyt og gjenvinner ballen flere ganger innenfor 16. Lena får stå alene og plasserer ballen fint forbi keeper
65 minutter: Bytte. Bytte Andrine Ubøe ut – inn Stine Askeland. Søsterbytte også. Andrea Selene Stenersen ut – Elena Simone Stenersen inn
68 minutter: Det bølger att og fra. Malene Kvinnesland med stor sjanse, men keeper redder.
70 minutter: Vidar sin tur. Tomine Haraldseid rydder godt opp alene med spissen, hadde ellers komt igjennom alene med keeper Oda.
71 minutter: Mer og mer press fra hjemmelaget.
75 minutter: Vidar press gir muligheter for kontra. Vi forsvarer oss godt, og får flere gode muligheter for overganger når Vidar står høyt i banen
Mindre enn et kvarter igjen. Vidar er nummer to på tabellen med 13 poeng mer enn Tysværdamene. Kan det holde helt inn?
79 minutter: STOR MULIGHET: Stor sjanse til Vidar etter en overgang. Innbytter Celine Surdal skyter rett på Oda
83 minutter: Kamp mot klokka akkurat nå. Vi forsvarer oss heroisk der bak – gode dueller defensivt
86 minutter: Vidar setter Tysværdamene under et konstant press nå…
89 minutter: Kast til Tysværdamene høyt oppe i banen. En kort pustepause. Kan dette gå bra???
90 minutter: Vidar raser rett i angrep, men gjestene får sparket ballen unna.
90+2 minutter: Nå er det litt kaos på Lassabanen… Corner til Vidar, som blir klarert i 1. omgang.
90+3 minutter: Slutt: Vidar er slått av Tysværdamene 1-2. En utrolig sterk lagseier.