Øystein Milje og Eirik Klupers Lie hadde mer enn nok med å stoppe Håvard Hetland og SKjold. Det endte med SKjold-seier 8-2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Treningskampen mot Kolnes ble den siste for en stund for Skjold i 2020. Nå er det kommet terminliste for 2021. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Mye rot i starten, men så ordna det seg for Skjold

Kolnes scoret etter svakt forsvarspill hos Skjold før det var gått tre miutter. Men i mot slutten av kampen var det forskjell på 4. og 5. divisjon.

Da Håkon Knutsen satte inn 1-0 til gjestene var det lite som minnet om et topptent Skjold-lag. Mats Steinsland utlignet, men Knutsen var ikke ferdig og sendte Kolnes tilbake i ledelsen. Gabriel Holden Bakkevig og Håvard Hovland sørget for at Skjold ledet 3-2 til pause.
– Var ikke all verden den 1. omgangen. Vi skulle trene på å ligge i rammen i dag og prøve å spille via midtbanen. Men de trillet ball bak i banen og slo langt. Da måtte vi legge om etter pause, og da ble det spill mot ett mål, sier Skjold-trener John Hettervik.
René Wiklund scoret allerde etter to minutter av 2. omgang, Sander Hettervik og to ganger Jonas Staurland drepte all spenning før Mats Steinsland avsluttet det hele med 8-2.
– Greit nok at vi vinner stort, men her var det en del å ta tak i. Vi brukte lang tid på å komme i gang, men heldigvis jobbet de så pass og scoret så mange mål, at det ble et ok resultat. Vi kunne scoret mer, men åtte mål få være godkjent, sier Hettervik.

Mandag møter Skjold Randaberg i serieåpningen. de har spilt cup i dag: https://randaberg24.no/2020/03/10/na-skal-det-spilles-ekstraomganger-i-cupkampen/?fbclid=IwAR01TA__eYI-TRw1vjxvHrSWWK6RSKnCti-0Tj6oJ1gihTLEEAuUtfggIjk