BLIBRA festivalen:

Bli med MUNOR på ei musikkreise i Tysværtunet

Bli bra byr på fine, kjekke og gratis kulturopplevingar digitalt i sommar. Artistar og kunstnarar er lokalt forankra. I dag går startskotet, og nå kan du vere med musikarane i MUNOR på ei musikkreise rundt om i tenkelege og utenkelege rom for konsert på ein slik måte du aldri har sett musikarane før, på Tysværtunet Kulturhus.

Program:

Solofiolin Johan Sebastian Bach: Utdrag fra Solopartita i E-dur Solopiano Maurice Ravel: Utdrag fra Valse nr 7 fra Valses nobles et sentimentales Solocello György Ligeti; Utdrag fra Cellosonate 1.sats For klavertrio Joseph Haydn: Utdrag fra 1.sats fra Gypsy trio (Trio i G-dur) Øistein Sommerfeldt: Utdrag fra 2.sats fra Liten Suite for pianotrio Lili Boulanger: Utdrag fra D’un matin de printemps.

Musikarar: 

Almuth Chylek, Marina Johansson og Tobias Tellmann.

Film og regi:

Absurd film

Blirbra festivalen er eit samarbeid med Tysvær Bygdeblad , Tysvær kommune og Tysværtunet Kulturhus.