Vegard Steinsland og Berge Ohm skal spille mot Trott på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vegard Steinsland og Berge Ohm skal spille mot Trott på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skikkelig motstand

Lørdag klokken 13 møtes Skjold og Trott til den siste gruppespillkampen i Macron Vintercup. Det blir en skikkelig test for «gulgyttane»

Trott som slo Bremnes 4-3 torsdag, er det sterkeste laget Skjold får på besøk så langt i år. Skjold stiller denne gangen uten de to tidligere Falkeid-spillerne Stian Knutsen og Espen Sørenes. Keeper Håkon Bådsvik er også uaktuell med sin hofteskade.
– Espen og Stian har fått fri, og dette har vært avtalt lenge. Når det gjelder denne kampen så er ikke resultatet det viktigste, men mer prestasjonene til hver enkelt. Nå skal alle få spilletid, men etter hvert vil vi toppe laget. Så nå bruker vi disse kampene til å gi hver spiller en mulighet, sier trener Håkon André Waage.
– Hvor mye spilltid får hver spiller?
– De får en omgang hver og det bør være tid til å komme inn i det. Nå får vi skikkelig motstand og da må alle hente frem det beste i seg selv, sier Waage som har tre strake seiere som Skjold-trener.
Svein Kristian Vierdal er en av dem så nå får prøve seg på a-laget.

Troppen til lørdagens kamp mot Trott: Gottfred Lindmann, Jonas Staurland, Jonas Wergeland, Vebjørn Søndenå Rullestad, Svein Kristian Vierdal, Roald Berge, Christian Askeland, Sander Hettervik, Mats Steinsland, Vegard Steinsland, Daniel Aarås, Knut Eirik Kringeland, Aleksander Gundersen, Ole Johan Skare, John Hettervik, Berge Ohm, Håvard Hovland, Ali Amir.