Petter Lønning skåra for Stegaberg, men det blei tap i Ølen.
Petter Lønning scoret mot Torvastad. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Stegaberg med ny seier

Stegaberg vant 2-1 borte mot Karmsund i en treningskamp i kveld. Petter Lønning ble matchvinner.

Karmsund tok ledelsen i 1. omgang på et selvmål. Stegaberg utlignet også et nytt selvmål, før Petter Lønning avgjorde kampen.

Her er kommentarer fra trener Dag Frode Tønnesen (NB ikke redigert)
1 omg:
Morten Mæland
Markus Raaen
Dag Frode Tønnesen
Espen Tørresdal
Kjetil Bjørkheim
Jan Reidar Tjøsvold
Gabriel Noriega
Håkon Mannsåker
Thomas Mæland
Ørjan Hagland
Petter Lønnning

1 omg er en meget svak omg av oss. Vi prøver å holde ballen i laget uten særlig bevegelse eller fremdrift. Når vi velger å drive fremover gjør vi alt for ofte feil ballvalg. Aggressiviteten som vi ønsker er fraværende og mange spillere gjør ikke den jobben de skal. Omgangen er relativ sjansefattig med Karmsund som det beste laget. Karmsunds mål kommer etter et innlegg som treffer Kjetil Bjørkheim å går i mål.

I pausen gjør vi 5 bytter, Vegard Bøe, Espen Førland, Flemming Skår, Glenn Fjellet og Magnus Grindheim. Etter ca. 70 min kommer Håkon Mannsåker inn igjen for Dagi.

Laget 2 omg:
Morten Mæland
Kjetil Bjørkheim
Espen Tørresdal
Espen Førland
Dag Frode Tønnesen
Magnus Grindheim
Vegard Bøe
Jan Reidar Tjøsvoll
Glenn Fjellet
Flemming Skar
Petter Lønning

2 omg starter mye bedre. Vi er aggressive, har tempo på ball og utfordrer oftere rett rom og har lang flere rette ballvalg. Vi styrer heile 2 omg og snur kampen med 2 mål. Først ett selvmål så skårer Petter Lønning etter flott angrep. Vi spiller oss fra forsvar opp igjennom midtbane og ut på ving, for så å få back høyt i banen og det er backen som slår innlegget som Petter får stanget inn. Karmsund skaper 1 sjanse i 2. omg som Morten redder.

Føler vi fikk en del svar i denne kampen både på som lag, formasjon og spillemønster samt at noen av spillerne grep sjansen!

Ny kamp på onsdag mot Nord på Norheim.