Vard sitt trenerteam med Tore Tverderøy (t.v.), Helge Sandvik, Kjell Sture Jensen og Thormod Ness. Foto: Odd Kåre Grøttland
Vard sitt trenerteam med Tore Tverderøy (t.v.), Helge Sandvik, Kjell Sture Jensen og Thormod Ness. Foto: Odd Kåre Grøttland

Ness gir seg i Vard

Det lot seg ikke gjøre å kombinere trener-jobben i Vard, med annen jobb og familie. Thormod Ness gir seg mens leken er god.

– Det har hele tiden vært en utfordring å være med på dette. Kjell Sture Jensen kom med en plan, som der og da så ut til å la seg gjennomføre. Men jeg har alltid hatt lyst til å gjøre ting skikkelig, og nå gikk ikke det. Så da har jeg valgt å takke for meg. Kombinasjonen av fotball, jobb og familie ble for vanskelig, sier Ness.
– Betyr det at du egentlig burde takket nei til Vard?
– Jeg takket i utgangspunktet nei både til Vard og andre lokale klubber. Jeg burde nok kjent bedre etter på magefølelsen.
– Hva gjrø du nå?
– Det blir en pause. Men jeg elsker fotball, og tenker at til neste år så må jeg prøve å legge til rette for at jeg kan begynne å trene et lag igjen. I år blir det blir vel å gå på noen kamper, for helt borte blir jeg ikke.
– Ikke aktuelt med comeback på banen heller?
– Det hadde vært kjekt, men beina mine tåler nok ikke det. Jeg tar et hvileår, sier Ness.

Det var h-avis.no som meldte om at Ness hadde gitt seg.