Tydelig fornøyde Stegaberg-jenter har fått sine medaljer på Stegacupen. Fv: Ida Tollaksen, Sunniva Amundsen og Julie E. Kyte. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
På grunn av regnet prioriterer Stegaberg morgendagens cup. dermed blir det jubel på grønn bane også i år. Her fra i fjor. Fv: Ida Tollaksen, Sunniva Amundsen og Julie E. Kyte. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Prioriterer 1000 unger på cup

Stegaberg – Vedavåg er flyttet kunstgressbanen på grunn av regnværet. Det gjøres for å spare banen før morgendagens Norgeshus Cup hvor det er ventet nesten 1000 spillere til Frakkagjerd. Også Skjold flytter til kunstgress.

Da vi snakket med idrettskonsulent Geir Stakkestad tidligere i dag var han tydelig klar på at banen ville tåle en a-kamp i kveld, men at det da ville være tydelige merker før morgendagens storturnering.
Etter et møte med klubben kom de fram til en felles løsning.
– A-kampen går på kunstgresset, sier Stakkestad.
Stegaberg sitt a-lag kjemper om en topp 7-plass i 4. divisjon og møter «kunstgresslaget» Vedavåg i kveld. En gresskamp kunne vært en fordel.
– Helt klart, men vi aksepterer at dette blir gjort. Vi har tross alt spillere som profiterer på kunstgress vi også. Slik det har «bøttet» ned i ettermiddag gjør dette valget litt enklere, sier trener Dag Frode Tønnesen.

18.00
Kampstart på kunstgresset er 18.00. Da begynner også toppkampen mellom Skjold og Kopervik i Grinde.
– Det er vått i Grinde også, men de har fått grønt lys fra kommunen, sier Stakkestad.
Skjold har nå klokken 17.00 bestemt at også den kampen flyttes på grunn av regnet. Kampen går på kunstgresset, hvor en også skal ta i bruk de nye innbytterbenkene.

Vi skal på kamp i Grinde, og kommer med rapport på nett ca 20.00. Da får vi også med en rapport fra kampen på Frakkagjerd.