Alexander Søderlund er tilbake etter sin strekkskade og starter på benken mot Metz i den franske ligaen i dag. Han kom inn etter 67 minutt. Like etterpå scoret gjestene. Fem minutt på overtid reddet hjemmelaget ett poeng.

Dramatisk slutt for Søderlund

Alexander Søderlund er tilbake etter sin strekkskade og starter på benken mot Metz i den franske ligaen i dag. Han kom inn etter 67 minutt. Like etterpå scoret gjestene. Fem minutt på overtid reddet hjemmelaget ett poeng.

av Alf-Einar Kvalavåg

Kampstart var 15.00.
Saint-Etienne var nummer sju før denne runden, mens Metz vqr helt nede på 16. plass.
Ole Sælnes spilte fra start.

Saint-Etienne – Metz 2-2 (0-1)
Stade Geoffroy Guichard
0-1 Ismaila Sarr (2)
PAUSE
1-1 Robert Beric (53)
Bytte Saint-Etienne
Ut Henri Saivet – inn Alexander Søderlund (67)
1-2 Simon Falette (68)
2-2 Loic Perrin (90+5)
SLUTT

Kjøp avisa her