Iskald svømmetur

Det er ikke godt å si hva som plaget en ung mann mest i dag morges. Like etter klokken 09.00 kom en kar løpene ved Arquebus.

Tysvær Bygdeblad ble etter hvert vitne til en rar situasjon. En ung mann ba om hjelp til å ringe politiet. Det viste seg at mannen allerede var notert hos politiet etter å ha gått rundt på E134 ved Førretunnelen.
Men politiet var på vei fikk mannen tydelig panikk og kastet seg på sjøen og svømte de få iskalde meterne til den østre bredden av Førresbotn. Der fikk han «endelig» møte politiet, noe han bare delvis var interessert i. Manne ble tatt med til Haugesund hvor han har en del ting å svare for når han har fått «hvilt» av seg noe av rusen.

Politiet på Twitter: Ruset mann virret i vegen v/134 i Førresfjorden. Også hoppet i sjøen. Innsatt i arresten.
Anm for kjøring i rus, samt ordensforstyrrelse.