Stegaberg IL samlet spillerne og alle som var tilstede på kunstgresset i går til en samling på klubbhuset. 
Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Stegaberg IL samlet spillerne og alle som var tilstede på kunstgresset i går til en samling på klubbhuset.

Gladmelding fra Stegaberg

Stegaberg opplevde mandag alle klubbers store mareritt, stygg skade på en ung spiller. Nå like før klokken 13 kommer det en skikkelig gladmelding fra klubbens formann

– Da er det kommet godmeldinger. Gutten som ble skadet i går er oppe og går igjen, og blir kanskje utskrevet i dag, sier formann Ole Bugge-Jensen.

Hnytt.no får tirsdag opplyst av kommunikasjonsrådgiver Caroline Apelund ved sykehuset i Stavanger at den 13 år gamle gutten er lettere skadet og stabil.

Tidligere i dag sendte klubben ut denne pressemeldingen:

Stegaberg IL fikk i går en opplevelse vi alle skulle vært foruten. Under en treningskamp for G13, falt en spiller fra Stegaberg IL forkjært. Dette medførte at han mistet følelse i kroppen og måtte hentes av luftambulansen. Vi vet ikke i skrivende stund hvordan utviklingen er, men våre tanker går både til gutten, hans familie og hans medspillere og ledere.
Mens gutten ble hentet, ble de andre involverte samlet på klubbhuset og fikk hjelp/veiledning av kommunens kriseteam. Skulle det være andre som føler de trenger hjelp/støtte videre vil vi legge ut informasjon på hjemmesidene våre (stegaberg.no), om hvor en kan få slik hjelp.
Vi håper de enkelte foresatte kan ta en prat med sine barn og høre at det går bra med dem, da dette helt sikkert blir pratet om i ungdomsmiljøene. Vi som klubb vil prøve å holde dere informert om utviklingen, om familien vil.
Klubben vil også takke den profesjonelle hjelpen en fikk fra helsevesenet, politiet og kommunens kriseteam. Vi retter også en takk til treneren/lederne og de foresatte som var tilstede og den måten de var med å håndtere situasjonen.

Ole Bugge – Jensen
Styreleder