Lars Magne Ullvang hadde en god start på sesongen i København.
Lars Magne Ullvang skal til VM i padling.

Ullvang og Erland godt i gang

Da er første dag av Copenhagen Spring regatta over, på programmet i dag stod innledende heat på 1000m både i K1 og K2.

Av Lavrans Eikje

Lars Magne Ullvang var først ut av de to Tysvær-padlerne, og padlet inn til seier i heatet på K1 1000m, noe som sikret han er plass i morgendagens semifinale hvor han møter blant annet tidligere verdensmester på distansen, dansken Rene Poulsen. En topp 2 plass i morgendagens semifinale vil sikre Lars Magne en plass i A-finalen senere på dagen.
1 time senere fulgte Lars Magne og K2 makker Eivind Vold fra Oslo KK opp med seier i heatet på K2 1000m etter et solid løp og sikret seg derfor en plass direkte i finalen som går i morgen ettermiddag.

Elise Erland gjorde også sine saker bra da hun padlet inn til 2. plass i junior damer på K1 1000m, noe som gjør at hun kvalifiserte seg til semifinalen i morgen tidlig. En topp 3 plassering i semien vil sikre Elise en plass i A-finalen som går på ettermiddagen.