Det hjalp ikkje sjølv om det var ein stor heiegjeng på sidelinja. Falkeid sine gode J16 er ute av Norway Cup. Foto: Narve Susort
For mange lag er drømmen Norway Cup. Har du en annen drøm du trenger penger til?Foto: Narve Susort

Gir bort 20.000 til spleiselag

SR-Bank åpner snart ny lokaler i Aksdal Senter. For å markere dette inviterer de til spleiselag for lag og foreninger som har en drøm.

– Det nærmer seg nyåpning av vårt flotte kontor i Tysvær, og i den forbindelse vil vi sette pris på frivilligheten i kommunen. En frivillig forening eller et lag håper vi skal få oppfylt sin drøm gjennom drømmespleisen. Laget/foreningen i Tysvær kan innen 25. mai søke om å få hele 20.000 kroner, sier Inger Rossebø i Sparebanken 1 SR-bank.
En jury bestående av Alf-Einar Kvalavåg (Tysvær Bygdeblad), Gerd Jorunn Christensen (Frivillighetssentralen) og Inger Rossebø (SpareBank1 SR-BANK) vil plukke ut en heldig vinner
som blir offentlig gjort i begynnelsen på juni

Flere?
Banken bidrar med kr 20.000, men i tillegg er målet at andre i nærområdet også er med å bidra til å drømmer skal gå i oppfyllelse.
– Vi i SpareBank 1 SR-BANK Tysvær har tidligere tatt initiativ til forskjellige spleiser i Tysvær og Bokn kommune, som har gått veldig bra. Her kan nevnes hjertestarter i Skjoldastraumen (Skjoldastraumen Bygdalag) og på Sjonar (Sjonar Ungdomslag), samt tursti på Bokn. Vi regner med at de fleste foreninger og lag har mange prosjekter og drømmer de vil få gjennomført? Nå er det mulighet for at drømmen kan gå i oppfyllelse. Det eneste som kreves er noen få ord om hva drømmen går ut på, samt hva det vil koste, sier Rossebø.

Kun Tysvær
Banken har allerede fått inn noen søknader, men det er «plass» til mange flere.
– Og vi har til og med fått henvendelse fra foreninger og lag i andre kommuner. Men dette er kun for tysværbuen, sier Ingen Rossebø.

Har ditt lag eller forening en drøm, kan banken kontaktes: [email protected]

PS! Tysvær Bygdeblad er invitert, og har takket ga til å sitte i juryen.