Tomine Teistedal Vikre var sammen med Tonje Medhaug Falkeid sine beste mot Viking. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Nygifte Tomine Teistedal Vikre og Tysværdamene spiller sin første kamp som ett lag i kveld.. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Vil ha poeng i vanskelig kamp

Falkeid mot Egersunds ser tøff ut for FIL-damene om en ser på tabellen. Men de lover kamp om poengene.

3.div Kvinner
Falkeid – Egersunds
Søndag 2.september kl 14:00
Tysværvåg Idrettsanlegg, gras

Spillertropp:
Line Skeie Pedersen, Inger Marie Lien, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Sara Haugan Helland, Emma Askeland, Hannah Telle, Solveig Egge, Malene Sørenes, Ida Aspen, Aina Lotsberg, Tara Elin Stokkenes Josdal, Tomine T Vikre, Lene Telle og Amalie Kvamme.

Falkeid-damene tar søndag i mot serietoer Egersunds. Forsvarssjef Tomine T. Vikre er tilbake i troppen. Ellers har Tara Elin Stokkenes Josdal meldt overgang fra Haugar. Tara er gammel Kolnes jente og kjenner mange på laget. Vi har slått EIK tidligere på troppene og vi håper å få med oss nye poeng, selv om motstanderen er god.