Klatrekongen Thomas Finshus er i form igjen. løyperekord i Soing smakte godt. Foto:  Terje Steni
Thomas Finshus vant i Haugesund. Arkivfoto: Terje Steni

Finshus’n på vinnersporet igjen

I dag var Thomas Finshus på Mjømna i Sog og Fjordane og løp i motbakke med opptil 43 prosent stigning. Seier og ny løyperekord.

Etter to sesonger med preget av skader og sykdom er Tysvær sin klatrekonge på sporet av noe stort igjen.
– Ne er jeg endelig tilbake i toppen og bedre form enn noen gang. Sprang motbakkeløp på Mjømna i Sogn og Fjordane idag 2.2 km og 43 prosent stigning. Føler meg i god form om dagen noe som jeg også fikk svar på i «Skjold på Tvers» sist helg. Løpet idag var intervallstart der vi starter en og en med 30 sekunder mellom. Jeg fikk jaget bra på hele veien og tok igjen mange løpere slik at jeg fikk nye rygger å jobbe meg opp til. Satte ny løyperekord med tiden 11.43. Den tidligere rekorden var på 12.45. det store målet for sesongen er norgescupen i motbakkeløp. Første løp ut er Hovlandsnuten i Sauda 8. juni, sier Stegaberg-løperen.