Hanne Krogh. Du verden for en entertainer. Hun tok Tysværtunet med storm. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Hanne Krogh. Du verden for en entertainer. Hun tok Tysværtunet med storm. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Seniorperler: Det swingte skikkelig av åpninsshowet

Hanne Krogh, Aksang, Boknakoret, Anne Tove Øvrebø og musikere. Du verden for et åpningsshow det ble på årets Seniorperler.

Hanne Krogh har vært ønsket lenge til seniorperler. I år passet det, og det er ingen tvil om hvorfor hun var ønsket. Det ble en vandring i både personlig historie og ikke minst i hennes musikalske historie.
Og det ble gjenhør med alt fra «Levende lys» via «Kjære Kristine» til «Tirná Noir og «La det Swinge». Og de godt over 200 fremmøtte likte både det de hørte, og de de så.
– Veldig kjekt å kunne få komme hit. Vi har prøvd før, men i år passet det. Og da må jeg jo servere det beste fra hele karrieren, smilte Hanne Krogh.

Vellyd
Musikerne Svein Ragnar Myklebust, piano, og Knut Bjørnar Asphol, gitar var med å gi et fint lydbilde. Det samme var de to lokale korene som nå var slått sammen til et solid backingkor. De var med på nesten alle sangene og løftet konserten enda et hakk.
Det gjorde også dirigent Anne Tove Øvrebø som ble ei av «Bobbysocks» på «Waiting for the morning» og «La det swinge».
Det ble en lang, spennende og god konsert som åpning på Seniorperle-dagene. Alle på scenen er hjertelig velkomne tilbake.

Mer om konserten i papiravisen på torsdag.