NOR-WAY har ikke vært berørt av streik blant bussjåfører i første uttak. Det er varslet opptrapping av streiken fra lørdag 26. september kl. 06.00.
NOR-WAY har ikke vært berørt av streik blant bussjåfører i første uttak. Det er varslet opptrapping av streiken fra lørdag 26. september kl. 06.00.

Kan blir streik både for Kystbussen og Haukeliekpressen

NOR-WAY har ikke vært berørt av streik blant bussjåfører i første uttak. Det er varslet opptrapping av streiken fra lørdag 26. september kl. 06.00. Om opptrappingen gjennomføres vil flere NOR-WAY-ruter bli berørt.

Det er nå lagt ut en forklarende pressemelding om det blir streik:

Ved opptrapping av streik blant bussjåfører vil NOR-WAY-rutene blir berørt i varierende grad – fra full innstilling til reduksjon. Noen ruter vil være uberørte og kjøre som normalt. Endringene vil ved opptrapping starte lørdag morgen kl. 06.00 og vare til streiken er over/eventuell ny opptrapping.

https://www.nor-way.no/kampanjer/nor-way-blir-beroert-av-opptrapping-av-streik/